BMW iX Forums banner

YouTube Airplay z iOS 26 z CarPlay

1 reading
359 views 9 replies 4 participants last post by  NomoTesla  
#1 ·
Czy ktoś próbował YouTube Airplay po aktualizacji do iOS 26? Próbowałem wiele razy. Tylko raz udało mi się zobaczyć ekran YouTube na konsoli środkowej IX, ale nie odtwarzał się.

#4 ·
Doświadczenie użytkownika związane z przesyłaniem strumieniowym wysokiej jakości wideo przez połączenie CarPlay może nie działać dobrze, dlatego nie sądzę, aby Apple było za tym, ani też nie wydają się oni przynajmniej dbać o implementację wielu funkcji w dzisiejszych czasach, poza przezroczystymi ikonami, które przypominają mi osx z 2001 roku 🫣

#5 ·
Doświadczenie użytkownika podczas próby strumieniowania wysokiej jakości wideo przez połączenie CarPlay może nie działać dobrze, więc nie sądzę, aby Apple się na to zgodziło, ani też nie wydają się obecnie dbać o implementację wielu funkcji, poza przezroczystymi ikonami, które przypominają mi osx z 2001 roku 🫣
Połączenie Carplay wykorzystuje Wi-Fi. Myślę, że miałoby to wystarczającą przepustowość. Jeśli chodzi o sieć komórkową, to po prostu korzysta ona z Twojego normalnego planu danych.

#6 ·
To nie jest błąd. To nowa funkcja systemu IOS 26 i CarPlay. Istnieją filmy opublikowane przez użytkowników, którzy byli w programie Beta. Próbowałem i raz zaczęło mi pokazywać ekran YouTube na konsoli, ale się zawiesił. Skontaktowałem się z "Geniousland", aby zobaczyć, co powiedzą.

#8 ·
O ile mogę stwierdzić, nie sądzę, aby ta funkcja została już włączona. Chociaż iOS 26 technicznie ją obsługuje, nadal wymaga dodatkowej pracy ze strony różnych twórców aplikacji i BWM, aby ją włączyć. Może więc sprawdź ponownie za kilka tygodni, gdy zobaczysz w Internecie filmy na YouTube od recenzentów, którym udało się ją uruchomić.

#10 ·
Z tego, co widzę, nie sądzę, aby ta funkcja została jeszcze włączona. Chociaż iOS 26 technicznie ją obsługuje, nadal wymaga to dodatkowej pracy ze strony różnych twórców aplikacji i BWM, aby ją włączyć. Więc może sprawdź ponownie za kilka tygodni, gdy zobaczysz w Internecie filmy na YouTube od recenzentów, którym udało się to zrobić.
Jeśli BMW będzie musiało wykonać jakąś pracę, nie jestem pewien, czy ją zobaczymy 😬
Zgadzam się. Jeśli to wymaga jakiejkolwiek pracy ze strony BMW, to się nie stanie.